til top
Bestill katalog
Bestill katalog
  • Om Mesterhus Tønsberg

Om Mesterhus Tønsberg

Mesterhus Tønsberg er en del av Mestergruppen A/S som har utspring i den tradisjonsrike byggmestervirksomheten over hele Norge. Vi er i dag om lag 120 ansatte, inkludert alle våre håndverkere. Vi har hovedsete på Kilen industriområdet sentralt i Tønsberg. Vårt distrikt er hovedsakelig Tønsberg, Nøtterøy, Tjøme, Re og Stokke, men vi bygger hus i hele Vestfold. 

 

Vår glød – din trygghet

Grunntanken vår er å bygge kvalitetshus, bygget av din lokale byggmester, forankret i tradisjon, fagkunnskap, seriøsitet og solid håndverk i hele byggeprosessen. Nettopp derfor er Mesterhus Norge organisert som et landsomfattende kjedeforetak av frittstående byggmesterfirmaer.

Når du velger Mesterhus Tønsberg som leverandør av din nye bolig, er du sikret profesjonell og samvittighetsfull gjennomføring av byggeprosjektet fra første møte til nøkkelen står i døra. Boligen blir bygget av en lokal byggmester som kjenner de lokale forholdene. Han kjenner hver eneste håndverker som slipper til på huset ditt og kan innestå for kvaliteten tvers igjennom. Dette er erfaringsmessig den beste måten å gjennomføre et prosjekt med tanke på topp kvalitet.

Vi er stolte av å ha levert solid godt håndverk til våre kunder i over 40 år.

Vi håper du blir vår neste.

 

Vi holder til i fine lokaler på Kilen. Kom gjerne innom for en hyggelig boligprat. 

 

Hos oss møter du:

 

Sara Katrine Cabral 

Sentralbord / Byggesaksrådgiver

sara@mesterhus-tbg.no

Tlf:33 00 35 10 / 91 37 95 41

Sara er den første du møter når du ringer oss. Det er hun som utarbeider alle typer søknader til din drømmebolig. Hun følger opp søknaden fra til ferdigattest.

Sara har jobbet i Mesterhus Tønsberg siden 2022 og har 10 års erfaring med byggesøknad.

 

Leif-Erik Østhagen

Kunderådgiver

leif-erik@mesterhus-tbg.no
Tlf: 930 21 069

Leif-Erik er meget kreativ og hjelper deg å skape din drømmebolig med god planløsning. Han befarer også tomten, foreslår plassering av hus, og er den som følger opp byggesaken frem til en av våre dyktige byggmestere starter byggingen.

Leif-Erik har jobbet i Mesterhus Tønsberg siden 2004. 

 

Geir Ove Johannessen

Eiendomsutvikler

geirove@mesterhus-tbg.no
Tlf: 913 48 376

Geir Ove utvikler alt fra eneboligtomter, til små og store boligfelter. Har dere eiendom eller tomter som egner seg for boligutvikling, ta gjerne kontakt for en prat. Geir Ove har jobbet i Mesterhus Tønsberg siden 2022 og har 20 års erfaring fra bransjen.

 

Trine-Lise Varpe

Daglig leder

trine-lise@mesterhus-tbg.no
Tlf: 979 80 953

Trine-Lise koordinerer og har oversikt over alle våre eiendom- og boligprosjekter. Videre har hun ansvaret for økonomien. Trine-Lise har jobbet i Mesterhus Tønsberg siden 2013.

Om Mesterhus Tønsberg
Om Mesterhus Tønsberg