til top
Bestill katalog
Bestill katalog
  • Arkitekttegnet bolig
  • Arkitekttegnet bolig
  • Arkitekttegnet bolig

Arkitekttegnet bolig

Velger du en arkitekttegnet bolig, bistår Mesterhus Tønsberg deg hele veien fra plantegning til ferdig drømmehus. Alle kataloghusene våre kan også endres og tilpasses etter dine ønsker.

Har du klart for deg hvordan drømmeboligen din ser ut? Eller ønsker du et unikt hus tegnet sammen med arkitekt og vår dyktige kunderådgiver.

Vi bygger akkurat det huset du vil ha, og husk at alle Mesterhus kan skreddersys etter dine behov. En av fordelene med å få bygget noe eget er jo nettopp at du kan få det nøyaktig slik du vil, både med tanke på funksjonalitet og utseende.

Mesterhus har mange arkitekttegnede husmodeller, men det er svært sjeldent at husene ender opp akkurat slik de er avbildet i katalogen. Byggeprosessen blir formet av menneskene som skal bo der.

Våre dyktige fagfolk hjelper deg med å identifisere hvilke behov den nye boligen din skal tilfredsstille. Se på huskatalogen vår som en kilde til inspirasjon, og kom med egne ideer og tanker underveis.

Finner du ikke drømmeboligen på nettsidene våre? Våre arkitekter kan tegne et skreddersydd hus basert på dine innspill. Gjennom Mesterhus får du kreativ frihet, samtidig som det aldri rokkes ved tryggheten. Det blir som avtalt.

Under har vi samlet noen referansesaker som vi håper vil gi deg inspirasjon i ditt eget byggeprosjekt.

Caroline og Kathrine
Caroline og Kathrine

Caroline og Kathrine har fått en skreddersydd bolig til sine behov

Les mer om deres byggeprosess

Anita og Øystein
Anita og Øystein

Anita og Øystein ønsket ikke et kataloghus.

Les mer om deres erfaring her

Marit og Ole Fredrik
Marit og Ole Fredrik

Marit og Ole Fredrik var med på hele tegneprosessen selv.

Les mer om deres erfaring her.