Oppfyll boligdrømmen med Mesterhus

Mange drømmer om å bygge sitt ideelle hus. Mesterhus er en landsomfattende kjede med rundt 150 frittstående byggmesterfirmaer og en av Norges største boligbyggere. Kunderådgiver i Mesterhus Tønsberg, Tom Haugen, forteller hvordan Mesterhus hjelper deg å oppfylle din boligdrøm.

─ Det første med Mesterhus er at det er en del av Mestergruppen; som er satt sammen av byggmestere, sier Tom. 

Han forteller at Mesterhus Tønsberg består av fem byggmesterfirmaer som sammen eier salgskontoret Mesterhus Tønsberg AS. Mesterhus bygger og selger boliger, leiligheter og hytter, samt at de utfører rehabiliteringsjobber og tilbygg. Dehar både boliger i katalog, men gir deg også muligheten til å designe ditt eget drømmehus. Boligen kan lages basert på egne tegninger, men det er også mulig å kjøpe et rent kataloghus. Kataloghusene kan endres for å tilpasses kjøpers livsstil og behov. Mesterhus Tønsberg har til enhver tid tilgang på attraktive tomter og tomteområder for sine kjøpere.

─ Mesterhus skiller seg ut gjennom at kjøper har mer fleksibilitet og at det blir som avtalt – det siste er også Mesterhus’ slagord, forteller Tom. 

Det blir som avtalt!

Mesterhus lager alltid byggebeskrivelse og kostnadsoverslag til din nye bolig. Her finner du all informasjon du trenger, ned til den minste detalj som for eksempel hvilken parkett boligen skal ha. Som kunderådgiver er Tom sin oppgave i kjøpsprosessen å formidle så nøyaktig som mulig hva kjøper får slik at man er 100% klar på hva boligen inneholder og kommer til å koste når man går inn døra for første gang. 

─ Det er viktig for oss at det ikke blir misforståelser i ettertid – byggebeskrivelsen og kostnadsoverslaget skal være så nøyaktig som mulig, og er en av de viktigste tingene i salget.

─ Det som er viktig å vite – som kjøper av oss – er at vi er en trygg og god samarbeidspartner som bruker skikkelige kontrakter underlagt Bustadoppføringslova med alle de forpliktelser, garantier og forsikringer som følger med. Det er viktig for oss at kundens økonomiske interesser er ivaretatt. Dersom vi gir kunden et kostnadsoverslag på om lag 5,5 millioner for et hus med tomt fiks ferdig så er det også gjerne det totalsummen blir, understreker Tom.

─  Dette er en trygghet når kunden også skal finansiere sin nye drømmebolig.

Kvalitet i fokus

Kvaliteten er i fokus når de bygger boliger, og Tom er klar på at dette gjør Mesterhus attraktive. Han forteller at de allerbeste løsningene prioriteres. 

─ Det er veldig gjevt å være medlem av Mesterhus – det er vi glade for. Det er strenge krav å komme inn som medlem av Mesterhus Norge, noe som gjenspeiles i kvaliteten som leveres ut til kunden, sier Tom.

─ Vi er i dag ca. 140 mann i Mesterhus i Mesterhus Tønsberg AS med god kapasitet. 

Alle Mesterhus’ bedrifter har Mesterbrev, noe som tilsier at de har nødvendig utdannelse og praksis som skal til for å oppfylle dagens strenge krav. Mesterhus har i tillegg flere gode samarbeidspartnere som gjør at du får en komplett pakke i din nye bolig, med blant annet kjøkken, peis, hvitevarer, fliselagte baderom og komplett malerleveranse – for å nevne noe. 

I tillegg til å levere en helhetlig pakke innvendig, leverer også Mesterhus helhetlige prosjekter med komplette uteområder via gartnere, asfaltservice og steinleggere. 

─ Hos oss kan du få kjøpt en komplett pakke om du ønsker det, sier Tom.

Hva er Mesterhus’ største styrke?

─ En av de største styrkene våre er at vi er veldig fleksible slik at kunden kan designe sitt eget drømmehjem samme om det er en leilighet eller en enebolig.  For eksempel kan leiligheter i en seksmannsbolig se ganske forskjellige ut innvendig selv om de ser like ut på utsiden, sier Tom og legger til:

─ Det er også viktig å understreke fleksibiliteten når du kjøper eneboligbolig fra Mesterhus Tønsberg. Boligkatalogene og nettsiden er ment som en inspirasjon, og alle modellene kan tegnes om etter kundens ønske. Vi bygger det kunden vil ha og vi strekker oss langt for å tilfredsstille deres behov.

Kilder: Mesterhus